ROKK – et medlemsdrevet fællesskab

Lige et par tanker om hvad Roskilde Klatreklub er for et sted og hvad der sker i den kommende tid.

Som overskriften siger så er vi et medlemsdrevet fællesskab. Dvs. vi har ingen ansatte og alt aktivitet i klubben sker via den frivillige indsats fra vores medlemmer.

Når man kommer som ny i Roskilde Klatreklub møder man en rigtig god og venlig stemning: Det er et sted hvor alle hjælper hinanden med at få gode oplevelser med klatring.

Har man som medlem en ide er der gode muligheder for at den kan blive ført ud i livet. Det kunne være at få udvidet åbningstid, startet et nyt hold, arrangeret en klatretur ud af huset til en anden klub eller på klippe.

En del af fællesskabet i Roskilde Klatreklub består også i at vi tænker at alle klatrere skal være med til at bygge problemer – Det giver rigtig meget indblik i mulige og umulige bevægelser at skrue selv.

Man udvikler sig som klatrer når man skal sætte greb på væggen. Er man usikker på hvordan man gør så arrangerer gerne et crash course i rutebyg 

I den kommende tid regner vi med at lave en session med rutebygning efterfulgt af en hyggelig aften hvor vi prøver de nye problemer. Hold øje med kalender og/eller facebookgruppen.

Efter nytår regner vi med at holde nytårskur i klubben – der skal nok komme en invitation vedr tilmelding til dette via e-mail.

Mvh Peter

About roskildeklatreklub

Roskilde Klatreklub - ROKK Association Møllehusene 16, kælderen, 4000 Roskilde. (Den Gamle Spritfabrik)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s