Lidt nyt fra bestyrelse og trænere i Roskilde Klatreklub:

ROKK er en klub i vækst og det er dejligt! Vi ser flere folk på vores vægge og modtager flere henvendelser end nogensinde før. Det giver et vist pres på vores frivillige, så er der nogen derude der kunne give en hjælpende hånd til vores klub, så smid gerne en kommentar eller hiv fat i en ansvarlig når du er i klubben. Alle hænder kan bruges om du så vil lave fest og events, tage på klippetur, køre til konkurrence eller boulderhal, brygge kaffe eller lære at skrue greb på væggen. 👍
 
Vi har særligt brug for en træner / hjælpetræner eller to som kan bruge 1,5 time i boulderen hver eller hver anden uge efter nytår med en gruppe juniorer. Der følger flere goder med sådan en opgave som tak for hjælpen. Interesserede kan høre mere f.eks. ved at snakke med Alex Klausen.
 
En vigtig ting vi vil minde om er at alle – nye såvel som gamle – medlemmer skal få meldt sig ind og betalt kontingent. Det er billigt at være med i ROKK, men medlemstallet betyder virkelig meget for klubbens udviklingsmuligheder samt for det kommunale tilskud vi får får børn og unge. Vi arbejder på at vi kan få større og bedre rammer for klatring i Roskilde – og vi har derfor behov at vise stor tilslutning til vores sport.
 
Hvad kommer der til at ske i nærmeste tid?
Som I måske har set på Facebook, så er der et klubmesterskab undervejs. Detaljerne kommer snarest, men sæt allerede et kryds i kalenderen den 17. november til konkurrence samt den 11. november til en session med grebsnedtagning, vask og klargøring til rutebyg.
 
Vores super engagerede juniortrænere har også sørget for at der kommer en konkurrence for børn via klubsamarbejdet Young Guns. Dette bliver en rutekonkurrence på topreb og/eller føring som skal finde sted i Roskilde Gymnasiums hal søndag den 25. november.
 
Har du noget på hjertet så husk at du altid kan skrive en kommentar her eller kontakte én af os fra bestyrelsen!
 
Mvh Peter

About roskildeklatreklub

Roskilde Klatreklub - ROKK Association Møllehusene 16, kælderen, 4000 Roskilde. (Den Gamle Spritfabrik)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s