Åbningstider på bouldervæg

Mandag: 17:00-20.30: Juniorklatring

Fri klatring med Daniel Zielinksi kl 17:00-18:30

Øvet hold 18:30-20:30

Tirsdag: 17:00-18:30 Juniorklatring   18:30-21:00:Seniorklatring

Begynderhold 7-10 år 17:00-18:30

Senior klatring (med vægvagt) 18:30-21:00

Onsdag: 17:00-20:30: Juniorklatring

Junior 10-18 år  kl 17:00-18:30

Øvet hold 18:30-20:30

Torsdag: 17:00-19:00 Juniorklatring   19:00 – 21:00: Seniorklatring

Rune & Andreas (10-18 år) kl 17:00-19:00

Bertram & Casper (10-18 år) kl 17:00-19:00

Senior klatring (med vægvagt) kl 19:00-21:00

Fredag: Fri klatring 16-19

Lørdag: Lukket

Søndag: 12:00-15:00: Familieklatring

 

28 Responses to Åbningstider på bouldervæg

 1. Henriette says:

  Hej
  Kan man starte til klatring som 16 årig nybegynder pige og komme på et hold med jævnaldrende ?

 2. Asger says:

  Hej
  Jeg har snakket med min søster om, at starte til klatring, er der et hold, hvor vi kan komme til at klatre sammen og må vi kikke forbi en dag?
  Min søster er 16 og har klatret et halvandet års tid, inden hun tog på efterskole, selv er jeg 22 år og har aldrig gået til klatring, men har alligevel prøvet det et par gange på både boulder og væg.

  • Hej Asger, jeg vil foreslå jer at komme forbi en af de kommende dage – f.eks. på tirsdag kl. 18:30 hvor der er fri klatring i boulderen. Så kan I prøve at klatre sammen og møde nogle af de andre i klubben. Tag gerne nogle egnede sko med – klatresko – eller f.eks. håndboldsko. Mvh Peter

 3. Asger says:

  Hej igen Peter
  Vi har netop været ovre forbi og ringede på, men der var ikke nogen der reagerede og der så også meget tomt ud. Er det aflyst i dag?

 4. frede says:

  hej jeg er en som har klatret i 3 år nu og jeg er 15 år og tænger over om jeg er seniorklatring eller junior

 5. Pernille dahl says:

  Jeg vil høre om det er muligt at få undervisning til to 9. Klasser og gerne i skole tiden? Evt aften og hvad ville det koste?
  Hilsen pernille Dahl

 6. Katja Jolst says:

  Hej

  Kan man gå til familieklatring, når man er to voksne og 2 piger (6 (fylder 7 i december ) og 8 år), der alle kun har prøvet det et par gange? Bliver man undervist på dette hold? og Hvad koster holdet? evt. kunne pigerne gå om tirsdagen på jeres junior hold, er der ledige pladser? og hvad koster dette?

  • Hej Katja, Ja – I kan sagtens komme til familieklatring, der er dog ingen egentlig undervisning om søndagen. Men I Roskilde Klatreklub bliver I en del af et fællesskab hvor vi hjælper og lærer af hinanden. Jeg vil foreslå I kommer forbi klubben og prøver i første omgang – så kan I se om det er noget for jer og få svar på jeres spørgsmål. jeg må desværre gøre opmærksom på at der er venteliste for at få børn på et børne/juniorhold. Men man kan sagtens klatre og være med i klubben indtil der bliver en ledig plads.
   Mvh Peter

 7. Hej Roskilde Klatreklub
  Jeg og min søn på 14 år er ret interesserede i at gå til klatring, kan vi evt. komme forbi og prøve en dag? Bliver man for gammel til at starte når man ikke har klatret før?
  Mvh Karina

  • Hej Karina
   Man bliver heldigvis aldrig for gammel til at klatre 🙂

   Både du og din søn er velkomne i Roskilde Klatreklub.

   I kan f.eks komme søndag ml 13 – 15 og prøve at klatre

 8. Thomas says:

  Hej ,
  Har i erfaring med klatring som event til en børnefødselsdag, piger ca. 10 år?

  Hvis ja, kontakt mig gerne pr email ang priser for 8-10 piger, gerne en søndag .
  mvh Thomas

 9. Stine says:

  Hej med jer!
  Jeg og min datter Sofia kunne godt tænke os at komme forbi og kigge i morgen søndag, hvor vi kan forstå at der er familieklatring. MEN er det noget for en på 4 år, og hvor meget koster det?

  Mvh.
  Stine og Sofia

  • Hej med jer begge!
   I er meget velkomne til at komme forbi – det koster ikke noget at prøve hvis man overvejer at melde sig ind i klubben. Jeg vil sige at vi lige nu ikke har så meget på væggene som er egnede til en på 4 år. Men vi kan altid skrue nye ting op.

 10. Katrine Reimer Mortensen says:

  Hej-hej! 🙂 Jeg er 18 år og har aldrig været i nærheden af en klatrevæg før. Men det vil jeg utrolig gerne komme. Så derfor ville jeg høre hvilket hold der kunne give mening at starte på?
  Mvh. Katrine

 11. Mathilde says:

  Hej.
  Jeg er en pige på 12 år og kunne godt tænke mig at få til klatring. Jeg har ikke klatret før. Hvilket hold skal jeg så starte på?

  • Hej Mathilde,
   Der er rigtig mange der gerne vil på et af vores juniorhold. Vi har derfor desværre en venteliste.
   Du kan blive skrevet op ved at sende en email med navn/adresse og alder til Rune Stæhr, Runes@roskilde.dk

   Hvis du har lyst kan du godt komme forbi klubben en søndan mellem kl. 12 og 15 og prøve at klatre – tag evt en forældre med.

   mvh Peter

 12. Lars Østergaard says:

  Hej Klatreklub

  Vi er en ungdomsforening i Roskilde med i snit 8 deltagenede drenge i 12-18 års alderen. Vi møde hver onsdag aften mellem kl. 19 – 21. Er der en onsdag indenfor de næste par måneder, hvor vi kunne komme og prøve klatrevæggen? Lars Østergaard

  • Hej Lars,
   Jo det kan vi nok finde ud af. Onsdag kl. 19-21 i vores boulder skulle være muligt.
   Alle der overvejer at melde sig ind i klubben kan prøve at klatre i Roskilde Klatreklub – uden at det koster noget. Kommer man som gruppe og vil man have en organiseret træning / event hvor klubben stiller en træner/instruktør til rådighed så koster det kr. 800 for første og kr. 400 for efterfølgende timer. Dette bidrager til klubbens frivilligpleje samt indkøb af klatresko til udlån.
   I den kommende tid forbereder vi Junior Boulder Cup som afholdes den 16/9, så det skal være efter den dato. Ligeledes skal det være inden slutningen af oktober da vi igen holder en konkurrence i starten af november.
   Mvh Peter

 13. Leni larsen says:

  Hej
  Vores datter på 11 år ønsker meget at gå til klatring. Hun har prøvet det et par gange men har aldrig gået til det. Kan hun blive tilmeldt et hold hos jer?
  Mvh Leni

  • Hej Leni,
   Vi har desværre en venteliste for at komme på et hold for børn i din datters alder. Men vi gør rigtig meget for at bringe ventetiden ned.
   For at komme på ventelisten skal du skrive en email til formand(a)roskildeklatreklub.dk med angivelse af din datters navn og fødselsdato samt kontakt information på dig selv.
   I skal være velkomne til at komme forbi klubben og prøve at klatre. Der er f.eks. åbent idag fra kl. 12-15.
   Der er en del børn der klatrer som medlemmer i klubben uden at være på et hold. Men skal så have en voksen med – men den voksne kan også prøve at klatre 🙂
   Mvh Peter

 14. Ari Ahmad says:

  Hej Peter
  Jeg har lige tilmeldt min datter til klatring, hun er 12 år nybegynder, hvilket hold og hvilke dage skal hun træne i, vil du venligst navigere os videre da vi mangler info om hvordan hun skal komme i gang.
  med venlig hilsen
  Ari

  • Hej Ari,
   Hmm – Vi har desværre en venteliste for børneholdene. Så det er ikke muligt lige nu at din datter kan komme ind på et af dem. Jeg skriver hende op nu og så må vi se hvordan det går med at få plads. Indtil da vil jeg foreslå at I kommer forbi klubbens boulder mandag kl. 17-18, søndag kl. 12-15 eller evt fredag fra 16-19. Dette er den generelle åbingstid i klubben – og så kan din datter komme i gang med at klatre. Mvh Peter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s